Web Analytics

presshub.ro: Oradea, oraşul din regiune cu cele mai multe fonduri comunitare atrase pe cap de locuitor – PressHub

de | 23.11.2019 20:41 | Bani europeni

O analiză a fondurilor europene atrase de primăriile din regiunea Nord-Vest în Programul Operaţional Regional 2014-2020 făcută de jurnaliştii de la Transilvania Reporter arată că municipiul Cluj Napoca este campionul absolut, din perspectiva sumei totale contractate. În schimb, Oradea a atras cei mai mulţi bani pe cap de locuitor.

Datele culese de la Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest arată că în Cluj-Napoca s-au semnat până în 31 octombrie contracte în valoare de 1,077 miliarde de lei, suma nerambursabilă, pentru proiecte totale de 1,422 miliarde de lei. În Oradea au fost semnate contracte de finanțare europeană în valoare de 867,7 milioane de lei, suma nerambursabilă, pentru proiecte care cumulează 1,1 miliarde.

Vezi ce proiecte a contractat Oradea și care este clasamentul reședințelor de județ pe ebihoreanul.ro.

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii