Web Analytics

presshub.ro: o investiţie mult aşteptată în sănătate – PressHub

de | 12.06.2019 07:25 | Bani europeni

Ambulatoriul primului spital din Galaţi va primi dotări ultramoderne, grație unui proiect finanțat din fonduri UE.Spitalul este unul dintre cele mai mari cu acest profil din țarăTuberculoza continuă să reprezinte o problemă de sănătate publică în România.Ambulatoriul va fi extins, modernizat şi dotat cu aparatură medicală modernă, inclusiv cu un computer tomograf, pe parcursul următorilor doi ani. Noul ambulatoriu va permite tratarea pacienţilor ale căror afecţiuni nu necesită internare în afara spitalului şi va oferi un mediu mult mai sigur atât pentru bolnavi, cât şi pentru personalul medical.

Cu o capacitate de 350 de paturi, Spitalul de Pneumoftiziologie Galaţi este unul dintre cele mai mari centre de profil din ţară. Anual, în jur de 6.000 de pacienţi din Galaţi şi din judeţele învecinate sunt internaţi aici, ceea ce face ca unitatea să funcţioneze la capacitate maximă. Totuşi, în lipsa unui ambulatoriu……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii