Web Analytics

presshub.ro: Lansăm pe www.PressHub.ro secțiunea „Bani Europeni” – PressHub

de | 5.09.2018 14:32 | Bani europeni

Luni, 10 septembrie 2018: Freedom House România anunță lansarea unui nou proiect sub egida PressHub.ro, rețea inovatoare de presă: secțiunea Bani Europeni, susținută de jurnaliști din presa locală și centrală și de un total de 24 de publicații din România.

Ce se întâmplă cu banii europeni care ajung în România? Cum le creștem impactul și cum ajunge să fie finanțat un proiect cu bani de la Uniunea Europeană? Cum scoatem la lumină bunele practici și cum putem reduce birocrația? Din 10 septembrie, răspundem la toate aceste întrebări pe www.PressHub.ro, un proiect Freedom House România, în parteneriat cu Radio France Internationale România, Transilvania Reporter, Gazeta de Sud, Viața Liberă Galați și Ziarul de Iași.

Secțiunea BaniEuropeni din cadrul PressHub.ro este parte din proiectul “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de Comisia Europeană prin DG Regio. Proiectul……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii