Web Analytics

presshub.ro: Gunoiul, în blocaj total în Dolj. Cum se pun bețe în roțile masterplanului de deșeuri – PressHub

de | 4.02.2019 16:50 | Bani europeni

Masterplanul de deșeuri ce ar fi trebuit realizat în Dolj cu aproape 54 de milioane de euro din bani europeni este blocat în acest moment, fiind declarată stare de urgență pe fondul situației de la depozitul de deșeuri de la Mofleni – locul în care deșeurile din județ ar fi trebuit să ajungă. Autoritățile nu reușesc să ajungă la o înțelegere scrisă cu ECO SUD pentru depozitarea deșeurilor din întregul județ în depozitul de la Mofleni, iar compania care administrează respectivul depozit este acuzată că efectiv condiționează semnarea contractului de majorarea tarifului de depozitare.

Blocajul la nivelul Masterplanului de deșeuri din Dolj s-a produs după ce autoritățile nu au ajuns la un acord scris cu operatorul de depozitare care administrează depozitul de deșeuri de la Mofleni, SC ECO SUD SA, iar unele localități acuză că nu au unde duce gunoiul.În 23 ianuarie 2018, Comitetul pentru Situații de Urgență a……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii