Web Analytics

presshub.ro: despre absorția fondurilor europene și posibilitatea ca gradul de absorție să crească în următorii ani (video) – PressHub

de | 18.06.2019 08:36 | Bani europeni

Absorbţia fondurilor europene este, deocamdată, la un nivel modest. Specialiştii cred că gradul de absorbţie poate creşte în următorii ani. De asemenea, România are o serie de proiecte pe care le derulează, cel mai bun exemplu fiind construcţia laserului de la Măgurele.

Invitat: Florian Marin, reprezentantul lucrătorilor în comitetul de monitorizare al Fondului Social European şi preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Libere din România.

Acest articol a fost publicat pe PressHub.ro și RFI România în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii