Web Analytics

presshub.ro: Despre A8 – Autostrada Unirii, în cea mai amplă dezbatere, la Iași – PressHub

de | 16.11.2018 10:04 | Bani europeni

Autoritățile orașului, parlamentari din toate partidele, reprezentanți ai autorităților centrale și ai societății civile s-au reunit joi la Primăria municipiului Iași pentru o amplă dezbatere pe tema proiectului autostrăzii A8 Iași – Târgu Mureș: cum putem folosi fondurile UE pentru finanțarea proiectului? Evenimentul, organizat de PressHub prin Freedom House România, în parteneriat cu RFI – Radio France Internationale și Ziarul de Iași, s-a întins de-a lungul a peste două ore, opiniile și datele prezentate, unele în premieră, fiind extrem de utile și interesante. Ovidiu Nahoi, redactor-șef RFI, a explicat că dezbaterea face parte dintr-un proiect mai larg, în care jurnalişti din toată ţara redactează articole despre modul în care sunt cheltuite fonduri europene, materiale ce sunt publicate atât pe PressHub.ro, cât și în cele +24 de publicații partenere. „Proiectul îşi propune să mențină viu interesul în România pentru……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii