Web Analytics

presshub.ro: cum s-a impus o arădeancă pe piața de design vestimentar din vestul României – PressHub

de | 13.06.2019 07:37 | Bani europeni

Banii europeni au adus o româncă înapoi în țară după mai mulți ani petrecuți în mediul de afaceri din Germania. Aceasta a accesat „Smart-up Diaspora” și cu ajutorul finanțării nerambursabile a venit în Arad unde și-a deschis o afacere de succes, ca designer vestimentar. Astfel, banii europeni au ajutat-o pe Paula Bulboacă să-și vadă visul cu ochii: creaţiile ei încântă vestul României. 

Paula Bolboacă, designer vestimentar în Germania

Paula Bolboacă este beneficiarul unei finanțări europene nerambursabile prin proiectul „Smart-up Diaspora”. Ea se numără printre beneficiarii alocați pentru îndrumare în gestionarea finanțării echipei de implementare de la Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii (CNIPMMR),  Filiala Arad.

Paula este arădeancă și a ales să plece în diaspora în urmă cu șase ani. „Anul 2013 a fost pentru mine o provocare și am hotărât să încep o……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii