Web Analytics

presshub.ro: Ciudata poveste a Pieței-fantomă de Pește din Năvodari, proiect european, închiriată unui vânzător de rapane neidentificat – PressHub

de | 9.03.2019 08:32 | Bani europeni

Programul care urma să aducă în Năvodari cea mai mare piață de pește din sud-estul UE, finanțată cu fonduri europene, s-a transformat într-un proiect cu circuit închis. Primăria susține că unicul beneficiar al proiectului-fantomă ar fi o companie care vinde rapane, dar refuză să divulge numele respectivei firme. Construcția a costat 1,5 milioane de euro, fonduri europene din Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria, dar cetățenii nu au acces la cumpăratul de pește: firma care a închiriat toate tarabele din piață vinde doar en-gros. În rest, complexul are dimensiuni și dotări serioase: birouri, un pavilion expozițional, facilități pentru vânzarea și prepararea produselor din pește, o sală de conferințe și evenimente, zece tarabe interioare, 16 tarabe exterioare.

În 2013, Primăria Năvodari anunța că au început lucrările în urma cărora avea să se construiască „cea mai mare și modernă……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii