Web Analytics

presshub.ro: Bihorul și-a pus la punct sistemul de management al deșeurilor, pe bani europeni! – PressHub

de | 9.08.2019 15:16 | Bani europeni

Gunoaiele de pe toate ulițele, din apele, pădurile și obiectivele turistice din județul Bihor ar putea dispărea sau, cel puțin, s-ar putea împuțina. Asta, pentru că Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Ecolect Group Bihor, responsabilă de implementarea sistemului de manangement integrat al deşeurilor la nivelul întregului judeţ, a ajuns în faza de licitație a sistemului, iar la începutul anului viitor acesta ar putea fi operațional.

Ceea ce în urmă cu doar un an părea aproape imposibil de realizat, sau cel puțin că va implica o muncă titanică, realizarea Sistemului de management integrat al deşeurilor (SMID) în judeţul Bihor, a ajuns într-o fază avansată. Directorul executiv al ADI Ecolect, Bujor Chirilă, a declarat, într-o conferință organizată ieri, la sediul CJ Bihor, că proiectul a ajuns în faza de licitație, trecând de etapa finalizării caietelor de sarcini, și aprobarea lor în consiliile……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii