Web Analytics

PressHUB market, magazinul media virtual în care și Jurnalul de Argeș e membru, a apărut în European Journalism Observatory

de | 17.12.2019 17:57 | Actualitate

Subiectul lansării primului magazin virtual mass media din Europa de Est a fost analizat recent în cadrul publicației European Journalism Observatory, care l-a prezentat drept o soluție pentru sprijinirea presei locale din România, confruntată de ani buni cu abuzuri și probleme existențiale accentuate de atitudinea factorilor politici.
PressHUB market este magazinul virtual pentru 27 de publicații independente (printre care și Jurnalul de Argeș) din 18 județe. Deși publicațiile au audiență locală, grupul PressHUB preia știrile de interes larg, difuzându-le la nivel național. În cadrul rețelei au fost derulate deja, până în octombrie 2019, patru mari proiecte editoriale. Echipa PressHUB a înțeles că puterea rețelei crește prin finanțare independentă.
Prin cele 27 de publicații membre, PressHUB market acoperă știri și campanii de presă independentă din toate regiunile țării. Rețeaua este în continuă creștere.
Citește articolul: Romanian local media launch new funding platform

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii