Web Analytics

Președintele USR Argeș – numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului

de | 26.01.2021 09:21 | Actualitate, Politica si Administratie

SCHIMBĂRI MAJORE anunțate de noul Executiv! Alianţa USR-PLUS propune noi secretari de stat, în funcţii cheie din noul Guvern. S-a aflat deja numele acestora. Printre ei se numără și un argeșean. Este vorba despre Adrian-Ștefan Cîrstea.

CITEȘTE ȘI…(foto) Daruri pentru nou-născuții de la Spitalul Județean din partea Arhiepiscopiei

Alianţa USR PLUS l-a propus secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului pe argeșeanul Adrian-Ştefan Cârstea, președintele USR Argeș și totodată consilier județean.

Cîrstea este absolvent al Colegiului I.C. Brătianu din Pitești şi al Facultăţii de Transporturi din cadrul Universității Politehnica din București, secția Tehnica Transporturilor. De menționat este faptul că,  Adrian Cîrstea a lucrat aproximativ 10 ani în Capitală, în proiectare la compania Metrorex SA București,, unde, printre altele, a reușit împreună cu colegii săi să actualizeze proiectul Magistralei 5 a liniei de metrou, ce leagă cartierul Drumul Taberei de Piața Unirii.

A.N

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bine ca nu e de la PSD ! Oricum la PSD nu gaseai oameni tineri si capabili ci numai fosti comunisti batrani, corupti si vestejiti.