Web Analytics

Președintele PNL Argeș – mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

de | 5.10.2021 12:12 | Actualitate, Politica si Administratie

Ziua Mondială a Educaţiei este marcată în fiecare an la 5 octombrie, începând cu anul 1994. Educaţia transformă vieţi şi se află în centrul misiunii UNESCO de a construi pacea, de a eradica sărăcia şi de a stimula dezvoltarea durabilă. Cu această ocazie, președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a ținut să transmită un mesaj tuturor cadrelor didactice:

CITEȘTE ȘI: 20 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei Montane. Două decenii de siguranță la înălțime!

 ,,Dascălii sunt oamenii care, cu pasiune, cu responsabilitate și profesionalism, modelează caracterul și educația fiecăruia dintre noi. Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației îmi oferă prilejul de a le mulțumi tuturor celor care sunt implicați în procesul educațional, pentru dăruirea și pasiunea pe care o au în îndrumarea și educarea copiilor și nepoților noștri.

CITEȘTE ȘI: Nord Stream 2 a început să încarce cu gaze naturale una dintre cele două conducte ale sale

Și în acest an, ca și în cel precedent, ziua de 5 octombrie ne găsește în plină pandemie, procesul educațional desfășurându-se în condiții fără precedent. Atenția tuturor este îndreptată asupra școlilor și a felului în care acestea reușesc să implementeze măsuri care să protejeze sănătatea elevilor și a cadrelor didactice, care să conducă la continuitatea procesului instructiv-educativ. În ciuda dificultăților, cadrele didactice au dovedit că se pot adapta, pentru a-și îndeplini nobila misiune. Cu această frumoasă ocazie, le urez celor care au oferit și oferă cu generozitate lumina cunoașterii, șlefuind caractere și formând oameni de valoare, un sincer <<La mulți ani!>>” 

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii