Web Analytics
scris joi, 24.08.2023

Preşedintele Ion Mînzînă şi ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, prezenţi la sărbătorile de la Corbeni şi Davideşti

Președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, la cea de-a X-a ediție a Festivalului Tradiții Argeșene de la Corbeni și la ziua comunei Davidești.
„Sunt zile când, împreună cu familia, cu prietenii, cu vecinii, sărbătorești momente importante din viață. Din viața ta, a celor dragi ție sau din viața comunității.
Eu mi-am petrecut weekendul, alături de colegii și prietenii mei din PSD Arges și din Consiliul Judetean Arges, în două comune cu oameni extraordinari, oameni harnici și frumoși, oameni care știu să prețuiască ce le-a dat Dumnezeu, să aibă grijă de moștenirea lăsată de înaintași și care fac tot ce le stă în putință să lase și ei o moștenire în urmă.

Preşedintele Ion Mînzînă şi ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, prezenţi la sărbătorile de la Corbeni şi Davideşti

La Corbeni, Festivalul Tradiţii Argeşene a ajuns la a X-a ediție. În an jubiliar, s-au strâns în acest cadru natural de excepție și meșteșugari, Tezaure Umane Vii ai Argeșului și ai României. Primarul Nicolae Dinică dovedește că înțelege foarte clar care este calea de succes pentru comuna sa.
Tot așa cum, și la Davidești, Alin Văduva a dovedit că știe cum să dezvolte comunitatea care l-a ales. Și face acest lucru cu succes. Sunt oameni alături de care și eu, și colegii mei din PSD Arges, indiferent din ce postură ne aflăm, suntem implicați în diverse proiecte de investiții. Împreună, putem duce Argesul pe primul loc”,
a transmis Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al CJ Argeș, care a fost însoțit la Davidești și de ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.
M.S.

Citește și Festivalul „Tradiții Argeșene”, Corbeni, 2023

Citește și Primarul Alin Văduva a fost ales președinte al PSD Davidești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *