Web Analytics
scris miercuri, 07.02.2024

Preşedintele Iohannis se adresează plenului Parlamentului European

Preşedintele Klaus Iohannis se adresează, miercuri, plenului Parlamentului European, reunit în sesiune la Strasbourg, în cadrul dezbaterii „This is Europe”, invitat de preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

Preşedintele Iohannis se adresează plenului Parlamentului European

Şeful statului va prezenta viziunea sa asupra soluţiilor la principalele provocări cu care se confruntă UE în prezent şi acţiunile comune care trebuie întreprinse pentru a apăra şi promova interesele, bunăstarea și securitatea cetăţenilor europeni.

Citește și Proiectul privind anularea pe viaţă a permisului dacă şoferul băut sau drogat a provocat un accident cu victime a fost adoptat de Senat

Președintele Klaus Iohannis și Președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, vor avea convorbiri tete-a-tete şi vor susţine declaraţii de presă comune. La ora 12 va începe dezbaterea, iar la 14:30 șeful statului va avea şi o întrevedere cu europarlamentarii români.

   

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...