Preşedintele Bercea-Mondial s-a încuscrit cu clanul Băsescu

de | 2.07.2014 18:52 | Actualitate

# PAMFLET. Senzaţional! De neratat! Mii de cetăţeni români de etnie romă au participat recent la o sărbătoare naţională: Festivalul-concurs „Tânărul manelist”. Manifestarea a fost completată cu un eveniment fericit în familia preşedintelui României: căsătoria nepotului lui Bercea-Mondial cu nepoata lui Traian Băsescu, cunoscut şi sub numele de Tupeu-Universalu´.
A XII-a ediţie a celui mai important eveniment cultural din România s-a încheiat duminica trecută prin festivitatea de premiere. După ce, timp de 22 de zile, pe Arena Naţională au concertat sute de interpreţi de manele, câştigător a fost desemnat Mario Fassolică, premiul al doilea fiind atribuit lui Ninu Şvarţenegăr, iar al treilea lui Suleiman Cioacă. La eveniment au asistat zeci de mii de spectatori, cei mai mulţi fiind cetăţeni români de etnie romă, în tribune aflându-se foarte puţini cetăţeni minoritari de etnie română. Este de menţionat şi faptul că Festivalul a avut şi o secţiune dedicată fraţilor maghiari, secţiune la care câştigător a fost Giorgio Bela, nepotul premierului României, cel care a interpretat piesa „Nem tudom limba română”.
După gala laureaţilor, toţi cei prezenţi la stadion au asistat la nuntă. Preşedintele ţării, Bercea-Mondial, şi-a căsătorit nepotul, Sorin Anghel, zis „Plenipotenţiar”, fiul lui Florin Anghel „Ambasador”. Opinia publică a fost şi este revoltată de faptul că nepotul celui mai important om din România şi-a găsit jumătatea în persoana Sofiei Anais, nepoata binecunoscutului interlop Traian Băsescu, cunoscut sub numele de Tupeu-Universalu´. Băsescu este capul unei familii de infractori din care mai fac parte fratele său, Mircea, zis Vanilie, fiicele Ioana şi Elena, adică Notăriţa-Nana şi EBA-Succesuri, ginerele Radu Pricop, cunoscut sub numele Avocatu´, şi amanta Elena Udrea, zisă Nuţi-Paraşutista. Clanul Băseştilor este activ încă de pe vremea când românii erau majoritari în ţară şi s-a remarcat prin vânzarea flotei maritime, cumpărarea moşiei de la Nana, tăierea salariilor şi tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, un alt interlop al României. De fapt este de notorietate duşmănia dintre clanurile Băsescu-Pesediştii, soldată, printre altele, cu decapitarea lui Geoană, în 2009, şi exilarea din ţară a lui Victor Ponta, în 2014, faptă pentru care a fost acuzat doar Crin Antonescu, un complice al lui Traian Băsescu. Dincolo de acestea, cea mai importantă acuzaţie adusă capului clanului Băsescu, lui Tupeu-Universalu´, a fost cea vizând traficul de persoane. Traian Băsescu a fost pus sub incriminare de minoritatea română pentru faptul că în perioada 2005-2014 a favorizat exodul românilor în străinătate pentru căutarea unui loc de muncă.
Cătălin Ion Butoiu – 2 iulie 2035

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii