Web Analytics

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi vine la Piteşti

de | 28.03.2024 12:15 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, Romi Mihăescu (foto), va participa în cadrul evenimentului caritabil de pe 1 aprilie de la Filarmonica Pitești, „Zâmbet în Autism – Împreună de ziua lor”, organizat între orele 18.00 – 21.00, de Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș, împreună cu partenerii săi. Alături de copiii și adulții cu tulburări de spectru autist vor fi și Radu Canțăr, consilier al Ministrului Muncii și Solidarității Sociale, parlamentari de Argeș, dar și numeroase oficialități locale și județene.

„La nivelul întregii societăți trebuie să existe conștientizarea faptului că persoanele cu dizabilități, în speță persoanele afectate de TSA trăiesc în comunitate, au nevoie de sprijin în efortul lor de a duce o viață independentă, iar investiția în serviciile de sprijin reprezintă efortul minim pe care autoritățile publice locale și centrale îl pot face în vederea incluziunii sociale a acestor persoane”, a declarat președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, Romi Mihăescu.
Intrarea se face pe bază de invitație cu caracter de donație, iar fondurile merg către terapia gratuită a persoanelor cu autism din cadrul celor două centre ale asociației. Invitațiile se găsesc la punctul de lucru al Asociației Părinților Copiilor cu Autism (APCA) Argeș din b-dul I.C. Brătianu, nr. 36, Pitești, la sediul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, la sediul Palatului Copiilor Pitești, dar și la sediul Filarmonicii. Pe scenă vor urca artiși celebri, printre care Paula Seling, și va avea loc o licitație de obiecte donate de artiști și meșteri populari.

Citește și Protest la Ploiești împotriva preşedintelui Consiliului Județean, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie

Citește și Se lucrează intens la modernizarea drumurilor comunale din Recea

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *