Web Analytics
scris joi, 13.06.2024

Preotul Cristian Dragomirescu și-a expus picturile în Londra

Un preot argeșean a prezentat o frumoasă colecție de icoane și potrete în Londra. Pe 9 iunie, Cristian Dragomirescu și-a prezentat picturile în cadrul The Shaw Theatre, după ce actorii Iulia Dumitru, Victoria Bobu și Constantin Cotimanis au pus în scenă piesa „Ah, bărbatul. Vai, femeia”. Sala a fost plină de iubitori de artă și prieteni ai artistului și preotului argeșean.

Preotul Cristian Dragomirescu și-a expus picturile în Londra

„În data de 9 iunie, Londra a fost martora unui eveniment de excepție în cadrul Shaw Theatre, Camden, unde preotul și artistul Cristian Dragomirescu a expus colecția sa impresionantă de peste 20 de icoane, realizate cu măiestrie în stilul bizantin.

Această expoziție reprezintă o ocazie rară de a admira o serie de opere sacre, fiecare dintre ele purtând amprenta profundă a tradiției bizantine și a devoțiunii artistului. Vernisajul a fost un moment de reflecție și contemplare, oferind publicului șansa de a se conecta cu spiritualitatea și frumusețea artei sacre. Cei prezenți au fost întâmpinați cu emoție de catre preotul Cristian Dragomirescu, a cărui pasiune și dedicație pentru arta icoanelor sunt evidente în fiecare detaliu a acestor lucrări remarcabile”, se arată într-un comunicat semnat de Ioana Beltic Piassoni, artist restaurator.

Citește și Calinic a fost externat: „M-am întors la Curtea de Argeş şi mi-am preluat atribuţiile administrativ pastorale”

Înaintea vernisajului, începând cu ora 16:00, pe scena teatrului s-au aflat actorii Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru și Victoria Bobu, pentru premiera piesei ”Ah, bărbatul. Vai, femeia”.


Acest eveniment a avut loc din inițiativa doamnei Mădălina Apopei și Event Up.uk

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită