Web Analytics

Premierul Nicolae Ciucă anunță atingerea a încă două jaloane din PNRR

de | 24.09.2022 09:45 | Actualitate, Economie, Home

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, vineri, atingerea a încă două jaloane din Planul Național de Redresare și Reziliență, creându-se cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene necesare dezvoltării învățământului.

Citește și: Constantin Țurțulea este noul viceprimar al Câmpulungului


„Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României! Am adoptat, vineri, Ordonanța de Urgență prin care am creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relație directă cu obținerea de rezultate în implementarea reformelor și investițiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educație.
Primul jalon va conecta învățământul superior la ceea ce se cere pe piața muncii. Al doilea jalon atins prin acesta Ordonanță de Urgență este menit sa mărească capacitatea creșelor și a grădinițelor, dar și a activităților de tip ludotecă/locuri de joacă pentru copii în toate localitățile unde aceste servicii sunt deficitare. Guvernul României va îndeplini toate obligațiile asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. România trebuie modernizată și cu bani europeni”, a anunțat Nicolae Ciucă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *