Web Analytics
scris miercuri, 21.10.2020

Premierul, la Pitești: „Alegerile nu prezintă un risc suplimentar de răspândire a virusului”

Miercuri – 21 octombrie, premierul Ludovic Orban a fost prezent în Pitești, la depunerea listelor de candidați liberali argeșeni pentru alegerile parlamentare. „Pentru noi, bătălia de la parlamentare reprezintă bătălia decisivă. Toate victoriile anterioare au pregătit terenul pentru alegerile parlamentare”, a declarat Ludovic Orban, în fața Instituției Prefectului Argeș.

Premierul, la Pitești: „Alegerile nu prezintă un risc suplimentar de răspândire a virusului”

„Din punctul nostru de vedere, alegerile nu prezintă un risc suplimentar de răspândire a virusului. Noi am prevăzut modalități clare pentru desfășurarea campaniei și pentru organizarea zilei votului și atât timp cât candidații și echipele de campanie respectă aceste măsuri, riscul de răspândire a virusului nu crește. Toate țările în care erau prevăzute alegeri au organizat alegeri; alegeri prezidențiale în Polonia, alegeri parlamentare în Croația, în SUA sunt alegeri prezidențiale și acolo nivelul de răspândire a virusului este mult mai mare decât nivelul din România. Respectarea regulilor pe care le-am stabilit pentru derularea campaniilor electorale (purtarea măștii indiferent de indicele de răspândire a virusului, limitarea prezenței persoanelor etc..,) nu permit creșterea riscului de răspândire a virusului”, a mai precizat Orban.

Legat de lista candidaților PNL Argeș pentru alegerile parlamentare, premierul a spus: „Este o listă foarte bună, cuprinde oameni cunoscuți. O listă competitivă, o listă care poate să obțină un număr de voturi foarte mare”.

De asemenea, premierul a făcut mai întâi o vizită la Dacia Renault, unde a marcat în mod simbolic lansarea a două modele noi, Logan și Sandero. „Au fost roadele proiectării realizate în România în perioada pandemiei, prin telemuncă”, a spus Ludovic Orban.

La Dacia, premierul a fost întâmpinat de directorul general al Automobile Dacia, Christophe Dridi, prefectul Argeșului, Emanuel Soare, președintele AAAS, Adrian Miuțescu și oameni politici din județ. Premierul Ludovic Orban a avut ocazia să revadă, la uzină, pomul pe care l-a plantat anul trecut, lângă pavilionul Dacia. De altfel, premierul este la cea de-a treia vizită la uzina Dacia în mai puțin de un an de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită