Web Analytics

Premierul îşi apără omul din Argeş. Ponta a dansat până la miezul nopţii şi i-a invitat strategic la masa sa pe soţii Cristina şi Florin Tecău

de | 15.01.2015 13:52 | Dezvăluiri

Aproape 150 de invitaţi de prim rang din lumea politică şi administrativă au fost prezenţi sâmbăta trecută, la Curtea de Argeş, la botezul Anei Maria Timeea, fiica deputatului Mircea Drăghici. Invitatul de top, și de altfel și singurul venit de la București, a fost chiar premierul Victor Ponta.

Ana Maria Timeea, fiica Georgianei și a lui Mircea Drăghici, a primit Taina Botezului la Biserica Sfântul Gheorghe din Curtea de Argeș și a avut două perechi de naşi, Daniela și Dan Cristescu – doi oameni de afaceri din domeniul construcţiilor și Ana Maria și Florin Ștefan Pătru. Ana Maria Pătru este de mai mulţi ani preşedinta Autorităţii Electorale Permanente. Petrecerea a avut loc la un restaurant select din Curtea de Argeș, aflat în proprietatea șefului Poliției Rutiere din municipiu.
Deși inițial ar fi vrut să stea la masă alături de premier, prefectul Mihai Oprescu și soția sa, deputata Simona Bucura-Oprescu au fost repartizați alături de primarul de la Mioveni și de soția acestuia, dar și lângă deputatul Gheorghe Marin.
În schimb, Victor și Daciana Ponta au ales să stea împreună cu președintele CJ Argeș – Florin Tecău și cu senatorul Constantin Tămagă.  Premierul a fost în vervă maximă în cele mai bine de trei ore cât a stat la botez. A venit la ora 21.00 și a plecat imediat după miezul nopții, răstimp în care a ieșit de mai multe ori pe ringul de dans.
Fostul președinte al CJ Argeș – Constantin Nicolescu a fost și el prezent cu soția, cu doamna Viorica, însă doar la biserică, nu și la petrecerea de peste seară. Au fost prezenți la petrecere foarte mulți primari de pe Colegiul Curtea de Argeș, al cărui deputat este Mircea Drăghici dar și doi „stranieri” veniți tocmai de la….Bascov, ne referim la edilul Gigi Stancu, și de la Topoloveni, consilierul județean Dorin Mărășoiu. Mai trebuie spus că de la Primăria Pitești și organizația PSD Pitești nu a venit nimeni la botez, la fel alte absențe notabile au fost ale primarului Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, ale vicepreședintelui Ion Mânzănă, ale parlamentarilor Radu Vasilică și Șerban Valeca, precum și a Ducelui de Albota, primarul Ion Dumitru.
Una peste alta, atmosfera a fost una de neuitat și foarte plăcută. 
Îi urăm şi noi pe această cale micuței Ana Maria Timeea Drăghici, ani mulţi fericiţi şi plini de vise împlinite alături de cei dragi!
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii