Web Analytics

Premieră la Pitești! Concurs de skating, în Parcul Ștrand

de | 9.08.2023 11:50 | Actualitate, Home

În acest weekend, la Pitești are loc „Slide in Skates” Contest, un eveniment în premieră pentru oraș. Concursul de skating are loc sâmbătă, 12 august, în Parcul Ștrand, timp de șase ore și este organizat de către Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului.

Concursul va fi organizat pe două categorii: skate și BMX. „Participanții sunt pasionați de skating din toată țara, cu vârste între 12 și 35 de ani, care vor concura pe una din cele două secțiuni: junior sau senior. Organizatorii dau posibilitatea tuturor celor care încă nu au reușit să se înscrie să o facă și în ziua concursului, chiar de la intrare: pun la dispoziția doritorilor un link pe pagina de instagram a asociației – @ade_pitesti – unde aceștia vor completa datele și vor putea participa la competiție”, se transmite într-un comunicat al Primăriei.

Citește și Ce filme poți să vezi la Cinema „București”

Va avea loc și un workshop interactiv despre biciclete, organizat de BMX MBT RO. După încheierea competiției urmează un show inedit – skating și BMX – oferit de invitați speciali.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *