Web Analytics

Prejudiciu recuperat de poliţiştii argeșeni

de | 26.11.2017 12:34 | Actualitate

pol rucarÎn ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 250 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 71.985 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 23 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie rurală Rucăr au identificat-o pe M.S., de 42 de ani, din comuna Merişani, bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, la data de 24 noiembrie a.c., femeia, profitând de neatenţia unui bărbat, de 65 de ani, din Rucăr, i-ar fi sustras acestuia peste 1.000 de lei.

Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, femeia a fost depistată în scurt timp. Prejudiciul a fost recuperat şi returnat părţii vătămate. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole