Web Analytics

Pregătiri pentru alegeri locale de la Domneşti şi Valea Danului

de | 30.05.2017 16:12 | Actualitate

alegeri
Pe 11 iunie, în judeţul Argeş vor avea loc alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar în două localităţi: Domneşti şi Valea Danului.
„Până acum s-au luat toate măsurile tehnice şi organizatorice, potrivit calendarului alegerilor, în aşa fel încât, alegerile să fie organizată fără probleme. A fost constitut Biroul electoral de circumscripţie judeţean nr.3: preşedintele şi locţiitorul au fost desemnaţi prin tragere la sorţi dintre magistraţi de către preşedintele Tribunalului Argeş, ulterior acesta fiind completat cu reprezentantul AEP, precum şi cu reprezentanţii partidelor politice. Acesta funcţionează în Corpul C al Palatului Administrativ”, precizează prefectul de Argeș Emilian Dragnea.

De asemenea, a fost constituită Comisia tehnică judeţeană pentru organizarea alegerilor şi Grupul tehnic de lucru. A fost confecţionată ştampila biroului electoral judeţean de circumscripţie şi a fost stabilită dimensiunea celorlalte ştampile necesare procesului electoral.

„Au fost desemnaţi prin tragere la sorţi preşedinţii şi locţiitorii celor două birouri electorale locale de circumscripţie şi, ulterior, completate cu reprezentanţii partidelor politice. A fost adusă la cunoştinţă publică delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare în cele două localităţi: vom avea câte două secţii de votare în fiecare cele două comune”, mai spune prefectul.

Pe 11 iunie sunt aşteptaţi la urne 5212 alegători: 2655 alegători la Domneşti şi 2557 alegători la Valea Danului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii