Web Analytics
scris miercuri, 11.03.2020

Prefectul Emanuel Soare: ”Suntem pregătiți să ajutăm și alte județe în cazul în care nu ar mai face față cu cazurile ce necesită carantină”

Prefectul Emanuel Soare a precizat că în aceste zile se caută noi spații pentru extinderea numărului de locuri disponibile pentru carantină în cazul suspecților de coronavirus.

Prefectul Emanuel Soare: ”Suntem pregătiți să ajutăm și alte județe în cazul în care nu ar mai face față cu cazurile ce necesită carantină”

Căutăm să extindem numărul de locuri disponibile pentru carantinare. Am luat decizia de a identifica asemenea locuri, dar de a nu le mai comunica opiniei publice. La nivelul Argeșului, capacitatea de găzduire a persoanelor care vin din zonele roșii este în creștere. Suntem pregătiți persoane care trebuie să stea în carantină din cauza coronavirusului. Este în avantajul județului să avem asemenea spații, foarte bine protejate și care nu prezintă vreun risc de propagare a coronavirusului. Persoanele găzduite în carantină nu sunt persoane bolnave. Suntem pregătiți și pentru a ajuta alte județe în cazul în care acestea nu ar mai face față”, a spus prefectul Emanuel Soare.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită