Web Analytics

Prefectul Emanuel Soare, despre cazul medicului depistat cu COVID-19: „E de noaptea minţii ce s-a întâmplat la Spitalul Judeţean”

de | 16.04.2020 11:43 | Actualitate

Prefectul Emanuel Soare a comentat pentru Jurnalul de Argeş cazul medicului Felix Sârboiu, chirurgul de la Spitalul Judeţean Argeş depistat pozitiv cu COVID-19 şi care pe 10 aprilie a refuzat să fie supus unui test PCR care ar fi putut să confirme infectarea. Medicul, care colaborează şi cu alte spitale, a intrat în contact cu numeroase persoane.

După cum ne-a declarat prefectul Emanuel Soare, „Domnul doctor are o personalitate dificilă şi e cunoscut pentru lipsa de colaborare cu colegii. Eu nu pot să înţeleg cum nu a luat măsuri conducerea spitalului, mai ales că era vorba de o persoană care avea simptome. Cu doamna manager am vorbit când am aflat de la jurnalişti că există această problemă. Primele reacţii ale doamnei manager au fost să nege. Sunt probleme grave de management. Aceste probleme se vor regla în cel mai mult timp. Mă aştept ca cei din Spitalul Judeţean Argeş care ştiu că nu au făcut ce trebuia administrativ să facă un pas în spate. Acest medic colaborează şi cu alte spitale, contactele directe pe care le-a avut sunt numeroase. Situaţia este de noaptea minţii la Spitalul Judeţean Argeş”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole