Web Analytics
scris vineri, 27.10.2023

Prefectul de Olt, surprins în timp ce conducea pe contrasens mașina instituției

În cursul zilei de vineri, prefectul de Olt Mario de Mezzo a fost surprins în timp ce conducea mașina instituției pe contrasens, pe strada Ana Ipătescu din Slatina, care este cu sens unic.

Prefectul de Olt, surprins în timp ce conducea pe contrasens mașina instituției

Citește și: Un membru AUR, arestat după ce a devastat casa pădurarului din localitate cu drujba


Prefectul de Olt a ales să pătrundă cu autoturismul prefecturii pe contrasens, străbătând astfel întreaga arteră și o porțiune a străzii Sevastopol, care, de asemenea, este cu sens unic. Cu toate că i s-a atras atenția că a condus pe contrasens până când a reușit să parcheze în fața Muzeului Județean Olt, unde urma să participe la un eveniment cultural, prefectul județului a răspuns aparent nepăsător, susținând că nu știa că strada era cu sens unic, cu toate că semnele rutiere adecvate erau amplasate în mod vizibil în zonă.

Citește și: Despre cum te bagă la cheltuială Spitalul Câmpulung


Ulterior, o jurnalistă a alertat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt cu privire la incident. Un echipaj de poliție a sosit la fața locului pentru a demara o investigație, dar prefectul părăsise deja locația.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...