Web Analytics
scris vineri, 27.01.2023

Prefectul de Argeș: „Procesul pentru bulevardul Pardon a durat prea mult. În cel mult două termene trebuia soluționat dosarul”

După cum v-am informat, procesul declanșat de Prefectura Argeș pentru anularea autorizației de construire emisă în cazul reabilitării Bulevardului ”Pardon” din Câmpulung se va încheia, în primă instanță, pe 10 februarie. Prefectul liberal de Argeș, Radu Perianu, a comentat vineri pe marginea acestui litigiu, din cauza căruia circulația rutieră pe axul central al municipiului de la poalele Mateiașului este blocată de foarte mult timp.

Prefectul de Argeș: „Procesul pentru bulevardul Pardon a durat prea mult. În cel mult două termene trebuia soluționat dosarul”

Citește și: Câmpulung. Verdictul pentru ”Pardon” se dă pe 10 februarie

După părerea mea, procesul a durat mult prea mult. Au fost cinci termene, toate la cererea Primăriei Câmpulung. Probabil, d-na primar (Elena Lasconi, USR – n.a.) și-a dat cel puțin acordul pe aceste cereri. Nu comentez acum strategia de apărare a primăriei, dar cred că în cel mult două termene trebuia soluționat acest dosar.

Indiferent însă de hotărârea instanței, voi continua în același mod, cu respectarea legalității. Ce a declarat doamna primar în spațiul public, că aș avea ceva cu ea, că aș șicana-o, e neadevărat. Acțiunea mea nu are un caracter personal sau un caracter politic. Nu e o acțiune singulară, împotriva unui UAT, pentru anularea unei autorizații de construire. Am avut și am astfel de acțiuni cu UAT-uri, indiferent ce culori politice au primariile respective” – a declarat prefectul Radu Perianu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *