Web Analytics
scris joi, 08.09.2022

Prefectul cere Primăriei Pitești planul de lucrări de la „Zinca”: „E șantier din 2016 acolo”

Radu Perianu a fost prezent în prima zi de școală la Colegiul Național „Zinca Golescu”, acolo unde a sesizat că lucrările de reabilitare sunt încă în desfășurare. Prefectul a spus, într-o conferință de presă, că din anul 2016 e șantier la colegiu. Cu această ocazie, Prefectura a cerut Primăriei Pitești planul și termenul de finalizare al lucrărilor:
„La Zinca Golescu e șantier din 2016. Este bine că se renovează liceul dar nu poți să stai cu el în stare de șantier până la nesfârșit pentru că afectează sistemul de învățământ sub un milion de forme. Am făcut o solicitare Primăriei Pitești prin care să comunice Prefecturii planul de lucrări. Ne interesează când se termină odată șantierul acolo pentru ca elevii și profesorii să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.”

Prefectul cere Primăriei Pitești planul de lucrări de la „Zinca”: „E șantier din 2016 acolo”

Citește și: Primarul Cristian Gentea a fost pe șantierul de la „Zinca Golescu”. Lucrările sunt în grafic


Prefectul a făcut și precizarea că o altă problemă semnalată la Zinca este cea legată de Clubul de Robotică. Elevii nu aveau un loc unde să se pregătească. „Am reușit să rezolvăm problema. Elevilor li s-a oferit un loc în care să își desfășoare activitatea, la Școala Gimnazială Tudor Arghezi. Este o decizie provizorie. Vom căuta un loc mai aproape de Zinca Gloescu. ”, a spus Radu Perianu la conferința de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *