Web Analytics
scris miercuri, 09.10.2024

Poşta Română a început distribuirea scrisorilor de informare cu privire la amnistia fiscală

Poştaşii au început, miercuri, distribuirea a peste 800.000 de scrisori de informare cu privire la amnistia fiscală, conform Convenţiei încheiate cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), informează Compania Naţională Poşta Română (CNPR), într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Poşta Română a început distribuirea scrisorilor de informare cu privire la amnistia fiscală

Notificările includ detalii despre cuantumul obligaţiilor restante la 31 august 2024, împărţite în sumele ce trebuie achitate şi sumele care pot face obiectul anulării.

Citește și: A început campania de vaccinare antigripală. Cine poate beneficia de vaccin gratuit

Potrivit sursei citate, prin intermediul Poştei Române, contribuabilii vor mai primi la domiciliu modelul notificării privind intenţia de a beneficia de anularea unor obligaţii bugetare şi modelul cererii privind anularea unor obligaţii bugetare.

În plus, curierii poştali vor prelua de la domiciliul contribuabilului plicul care conţine notificarea privind intenţia de a beneficia de anularea unor obligaţii bugetare şi vor expedia acest document către organul fiscal central competent.

Citește și: Percheziții DNA la Casa Română de Comerț Unirea într-un dosar de abuz în serviciu

Poşta Română va putea încasa prin mijloacele legale de plată, la domiciliul fiscal al contribuabilului sau la oficiul poştal, sumele aferente obligaţiilor bugetare ce trebuie achitate în vederea accesării facilităţilor fiscale prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 107/2024, în cazul contribuabililor care optează pentru plata acestor obligaţii în numerar sau prin intermediul cardurilor bancare, se arată în comunicat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Bolnavi şi… bolnavi. Căderea la pace

În România de după decembrie ’89, foarte multă lume ocolește deliberat legile, bunul simț, simțul măsurii și merge la risc având convingerea că în...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...