Web Analytics

Portret de salvator. Jandarm argeșean, donator de sânge pentru un fost polițist din Mehedinți

de | 25.11.2020 12:03 | Actualitate

 

În urmă cu puțin timp, un apel umanitar venea din partea Asociației Internaționale a Polițiștilor (I.P.A.) prin care se solicita donarea de sânge pentru un fost polițist din județul Mehedinți. Acesta era internat la Spitalul Militar Craiova și avea nevoie de sânge pentru efectuarea unei proceduri medicale.

În urma apelului, sergentul major Marius Sămăreanu împreună cu alți doi prieteni, toți compatibili, au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești unde au donat sânge pentru ca fostul lor coleg să poată fi operat.

 

Citește și ARGEȘ: Percheziții la domiciliul manelistului Dani Mocanu în legătură cu videoclipul în care apare alături de un leu

 

Marius este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, promoția 2018 și de la terminarea școlii este subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Basarab I” Argeș.

În prezent este operator 112 în cadrul dispeceratului unității și, spune el, este postul din care poate să ajute cât mai mulți oameni. Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș le mulțumește pentru gestul lor de omenie, astfel, cei trei au dat șansa la o viață normală unui om care trecea printr-o perioadă dificilă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole