Web Analytics

Portarul Alexandru Greab: ”A fost o înfrângere foarte dureroasă cu Chindia. Trebuie să schimbăm ceva”

de | 4.04.2023 15:58 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre înfrângerea de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, din play-out, despre meciul din Cupa României, cu Sepsi, și despre șansele de salvare de la retrogradare, portarul Alexandru Greab de la CS Mioveni ne-a declarat:

Înfrângerea cu Chindia Târgoviște a fost, sincer vă spun, foarte dureroasă, pentru că ne îndepărdăm de obiectiv și trebuie să schimbăm ceva să putem să mai facem puncte. Urmează meciul cu Petrolul, un meci greu ca toate celelalte; de fapt, niciun meci nu cred că este ușor în acest play-out. Din câte am văzut, la Petrolul s-au reglat și problemele financiare, deci clar că vor fi montați, au probabil și ceva prime și vor să le încaseze. Bineînțeles că și noi avem astfel de prime, dar trebuie să arătăm puțin altfel față de meciul cu Chindia, ca să putem să scoatem punct sau puncte.

Citește și: CS Mioveni – Chindia Târgoviște 0-1. Echipa lui Dică, aproape retrogradată

Nu vreau să mai vorbesc de șanse de salvare de la retrogradare, trebuie să luăm fiecare meci în parte și să vedem apoi ce planuri ne facem. Nu sunt probleme medicale printre băieți, toată lumea este aptă de joc, toată lumea este la antrenament.

Urmează meciul din Cupa României, cu Sepsi, o echipă foarte bună, o echipă care atacă foarte bine, care înscrie goluri. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor cel puțin la atitudine. Dacă vom avea atitudine bună, cred că putem să le punem probleme. Din punctul meu de vedere campionatul primează, dar, dacă se va obține ceva din Cupă, va fi un bonus”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *