Web Analytics

Popești: Conducea un tractor cu remorcă în timp ce se afla sub influența alcoolului și fără a deține permis corespunzător

de | 26.08.2022 15:44 | Actualitate, Home

În seara zilei de 25 august a.c., în jurul orei ora 20:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un bărbat de 50 de ani, din Popești, care conducea un ansamblu de vehicule format din tractor cu remorcă, pe raza localității de domiciliu, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției, s-a stabilit că cel în cauză nu posedă categoria corespunzătoare a permisului de conducere, corespunzătoare categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

Citește și Argeș. Condamnat la 2 ani de închisoare pentru tâlhărie

De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub inflșuența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii