Web Analytics

Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale anunță majorarea  capitalului social la 77,37 milioane lei 

de | 29.06.2022 09:15 | Actualitate, Economie

ool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunță începerea demersurilor  de majorare a capitalului social, de la 19,34 milioane la 77,37 milioane lei, prin încorporarea  de rezerve rezultate din profiturile nerepartizate din anii trecuți. Decizia Adunării Generale  Extraordinare a Acționarilor din 27 iunie 2022 va fi supusă aprobării Autorității de  Supraveghere Financiară, conform prevederilor legale aplicabile.  

Citește și: Securitatea energetică: Comisia Europeană salută adoptarea rapidă a unor noi norme privind stocarea gazelor

„Decizia acționarilor vine ca o validare a strategiei PAID, demonstrând încrederea pe care  aceștia o au în activitatea societății. De acest semnal puternic de stabilitate se bucură atât  echipa noastră, cât și clienții, respectiv partenerii noștri. Apreciem sprijinul acordat de  investitorii PAID și ne continuăm misiunea de a asigura un viitor mai ușor de reconstruit  pentru toți cei care se conformează legii și își asigură locuințele”, a declarat Nicoleta Radu,  Director General PAID.  

Conform deciziei Adunării Generale a Acționarilor PAID, capitalul social se majorează la o  valoare de patru ori mai mare față de cea actuală, în contextul existenței unor rezerve  constituite din profiturile nerepartizate în anii precedenți. De asemenea, acționarii și-au  dorit corelarea dimensiunii și expunerii companiei cu valoarea capitalului social, ca mesaj  pozitiv pentru piață și parteneri.  

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii