Web Analytics

Pompierii din Costești s-au transformat în Moș Nicolae

de | 6.12.2017 10:40 | Actualitate

pompieri mosPompierii nu l-au așteptat pe Moșul, ei s-au transformat în Moș Nicolae.
Pompierii din Costești au adus bucurie și speranță în casele a două familii greu încercate de soartă din localitățile Rîca și Recea.

Cunoscându-le poveștile prin intermediul misiunilor la care au participat, salvatorii din Costești au hotărât să fie Moș Nicolae pentru aceștia.
Familia din Rîca, cu patru copii, a trecut printr-un eveniment nefericit în luna octombrie, atunci când un incendiu a mistuit casa în care locuia, lăsând-o, în prag de iarna, fără un acoperiș deasupra capului.

În localitatea Recea, familia cu două fetițe se descurcă greu, având în vedere problemele de sănătate ale stâlpului familiei, tatăl, care în nenumărate rânduri a fost transportat la spital cu ambulanța SMURD.

Impresionați de poveștile lor, pompierii din Costești au donat bani și produse, astfel că, cele două familii au primit, de la Moșul, alimente de bază, dar și haine și jucării pentru copii.

Gestul lor nu a rămas nerăsplătit, cei mici oferindu-le zâmbete și îmbrățișări sincere, iar bucuria lor a fost cea mai mare mulțumire pentru pompieri.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii