Web Analytics
scris luni, 15.07.2024

Pompierii argeșeni duc apă la Vlădești și Valea Iașului. Prefectul: „Le mulțumesc public!”

În ședința de luni, 5 iulie, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a luat o decizie important pentru două comune din Argeș, Vlădești și Valea Iașului, acolo unde, din cauza căldurii excesive, sunt mari probleme cu apa.

Pompierii argeșeni duc apă la Vlădești și Valea Iașului. Prefectul: „Le mulțumesc public!”

Citește și: Prins la Pitești, la 4 dimineața, când transporta mai multe lemne decât avea în acte

Ei bine, prefectul județului, Dragoș Predescu, informează că locuitorii din cele două comune vor primi apă menajeră cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Apa nu este potabilă.

Am convocat astăzi ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. S-a decis ca în două comune în care sunt probleme cu alimentarea cu apă să vină în sprijin ISU. Astfel, locuitorii vor putea lua apă de la punctele de alimentare, zilnic, în intervalul orar 18.00-19.00.

Apa nu este potabilă. Servește doar activităților casnice și nu există o limită de cantitate. Măsura este valabilă în contextul Codului roșu de Caniculă și până la remedierea problemelor cu apa.

Am fost în teren în această seară alături de Alin Dincă, adjunctul inspectorului șef al ISU Argeș. Le mulțumesc public pompierilor pentru eforturile lor de a-i ajuta pe oamenii din cele două localități” – a transmis prefectul Dragoș Predescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...