Pompierii argeșeni care au luptat în Grecia, avansați în grad pentru profesionalism

de | 17.08.2021 09:15 | Actualitate, Home

Salvatorii români s-au întors acasă din Grecia. Printre aceștia au fost și cei 11 pompieri argeșeni cu o autospecială de intervenție, care au ajuns cu bine înapoi, după eforturi susținute în lupta cu flăcările.

Și drumul a fost lung, sunt obosiți, dar mulțumiți că au putut contribui la salvarea bunurilor din calea flacarilor și se bucură mult că s-au întors cu bine.
Au plecat din Grecia în aplauzele cetățenilor și la fel au fost primiți și la noi, în aplauzele colegilor.
entru sprijinul oferit benevol și profesionalismul cu care au acționat, au primit distincții și au fost avansați la excepțional în gradul militar următor în cadrul unui ceremonial la care au luat parte primul ministru, Florin Cîțu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Dr. Raed Arafat.
Pompierii romăni au adus cinste țării, iar următorii sunt cei argeșeni:
-locotenent colonel Constantin Daniel;
-plutonierii adjutanți șefi Arsenie Anghel, Atofanei Ion, Cocean Ion, Dobre Ilie, Gheorghe Cătălin, Lupuleac Eduard
-plutonierii adjutanți Alexandru Valentin, Miloiu Andrei, Vuica Silviu
și plutonierul Neagoe Ovidiu.
“Le mulțumim și ne bucurăm că s-au întors teferi înapoi la noi si la cei dragi, aceasta a fost dorința noastră cea mai mare și suntem siguri că și a lor. Felicitări băieți!” este mesajul conducerii ISU Argeș.
Acest articol este despre: grecia,isu arges,pompieri,,premiere

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție
Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție

InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip pate de porc ce se regăsesc pe piața din România. În total au fost analizate 40 de produse. Citește și: Exclusiv. Dezvăluirile comandantului scos la pensie: „Le-am spus colegilor de la Poliţia Mioveni că...

Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore
Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 7,76 (ieri 6,35) -persoane...

Romani in UK va recomanda: Concert Subcarpați 
Romani in UK va recomanda: Concert Subcarpați 

Voiam sa va  spunem ca mult asteptatul concert romanesc din UK, Subcarpati, va avea loc pe 3 aprilie la Electric Ballroom.  Marea revedere Subcarpati era planificata inainte de inceputul pandemiei dar iata-ne ajunsi la momentul in care putem cu certitudine sa va...