Web Analytics

Poliţistul șantajist va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă

de | 1.11.2018 08:56 | Actualitate

Subofiţerul acuzat de o tânără că a şantajat-o cu divulgarea unor imagini compromiţătoare pentru a o determina pe fată să întreţină raporturi sexuale cu el, va ajunge joi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Andrei B., poliţistul denunțat de tânără, are 24 de ani, iar fata, elevă la un liceu din Costeşti, abia a împlinit 18 ani. Tânăra avea o relaţie cu prietenului poţistului, prin intermediul căruia agentul ar fi cunoscut-o.

Potrivit fetei, poliţistul, care s-a dat drept lucrător al SRI, i-ar fi spus că deţine imagini compromiţătoare cu ea şi ar fi ameninţat-o că dacă nu face sex cu el, le va face publice. Tânăra spune că cedat şi s-a cu acesta de câteva ori. Într-un final, a mers la poliţie, unde a făcut un denunţ.

Miercuri, bărbatul a ajuns în arest.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un tânăr de 24 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj. Bărbatul ar fi ameninţat o tânără de 18 ani, din Recea, cu divulgarea unor imagini compromiţătoare, cu scopul de a o determina pe aceasta să întreţină raporturi sexuale. Tânărul a fost dus la Poliţia Municipiului Piteşti pentru audieri şi a fost reţinut 24 de ore. Joi, va fi dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat agentul principal Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Dacă va fi găsit vinovat, poliţistul riscă între 1 şi 5 ani de închisoare.

Foto arhivă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii