Web Analytics
scris vineri, 09.09.2022

Polițistul rutier care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni contestă autenticitatea probelor video

Constantin Popescu, polițistul rutier originar din Curtea de Argeș care a lovit-o mortal pe Raisa, fetița de 11 ani, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Laminorului din Capitală, la începutul acestui an, contestă autenticitatea probelor video.

Polițistul rutier care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni contestă autenticitatea probelor video

„Este o sfidare totală”, a afirmat avocatul familiei fetei, Adrian Cuculis. Potrivit spuselor apărătorului familiei Raisei, polițistul nu a venit la ultima audiere din dosar, deși a fost citat să se prezinte vineri în fața anchetatorilor.

Citește și: Greva generală de la Ciumești continuă cu angajații îndârjiți în curtea fabricii

„Sfidare totală, până în ultimul moment, din partea polițistului Popescu. Deși citat astăzi pentru ultima audiere înaintea trimiterii dosarului în judecată în cauza privind moartea fetiței Risa, acesta nu s-a prezentat la audiere și nici nu a depus vreun motiv în care să fi adus vreo justificare pentru gestul său”, a declarat, vineri, avocatul Adrian Cuculis.

Aflați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, avocatul și familia fetei au constatat, „cu stupoare, că acesta contestase inclusiv autenticitatea și legalitatea probelor video care surprindeau momentul impactului mortal”. Amintim că, Raisa se afla alături de prietena sa și mergeau la școală când s-a petrecut fatidicul accident rutier în care Raisa a murit pe loc, iar prietena ei, în vârstă de 12 ani, a fost grav rănită. La volanul mașinii se afla un polițist al Secției 5, Constantin Popescu, originar din municipiul Curtea de Argeș. Bărbatul nu se afla în misiune.

Citește și: Cristian Boureanu – la un pas de a rămâne fără permisul de conducere!

Agentul a fost cercetat inițial sub control judiciar pentru ucidere din culpă.

Sursa foto: gandul.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *