Web Analytics
scris vineri, 22.09.2023

Polițistul piteștean „prins drogat în trafic pe motocicletă” nu era în realitate drogat

Tânărul de 23 de ani, din Pitești, angajat ca poliţist la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, depistat în urmă cu două zile conducând o motocicletă pe drumul naţional DN 15D, „aflându-se sub influenţa a două tipuri de droguri”, nu era în realitate drogat.

Polițistul piteștean „prins drogat în trafic pe motocicletă” nu era în realitate drogat

Citește și: Ocolul Silvic Piteşti a dat o amendă de 10.000 de lei pentru cortul de evenimente din Pădurea Trivale


Incidentul s-a petrecut lunea trecută, în comuna Ştefan cel Mare, când în cadrul unei acţiuni pe linia depistării șoferilor aflați sub influenţa drogurilor, poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui l-au verificat pe colegul lor, care conducea o motocicletă înmatriculată provizoriu în Bucureşti. „În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanţe psihoactive. Ulterior, conducătorul de motocicletă a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând să fie făcute cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, preciza IPJ Vaslui într-un comunicat de presă.

Citește și: Ultima bombă! Direcţia Silvică Argeş a pierdut cele 32,8 ha din Pădurea Trivale, cumpărate de mai mulţi investitori evrei


Iată că după câteva zile rezultatele analizelor de sânge, negative, demonstrează că polițiștul nu se afla sub influența drogurilor și ridică o altă mare problemă: lipsa încrederii care poate fi acordată acestor drugteste. „Referitor la depistarea unui conducător de motocicletă care a fost testat cu aparatul drug test pentru care a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanțe psihoactive, precum și cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public (,,polițist drogat pe motocicletă”) vă informăm: În urma expertizării probelor biologice prelevate de la conducătorul, de 22 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, Institutul de Medicină Legală Iași a concluzionat că acestea nu conțin substanțe psihoactive”, a precizat Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită