Web Analytics

Poliţistul care şi-a împuşcat copilul, după care s-a sinucis, a fost înmormântat departe de fiul său

de | 5.11.2018 18:31 | Actualitate

Luca, băieţelul de trei ani şi şase luni al lui Marius Franţescu şi al Alinei Lăudatu, a fost condus pe ultimul drum, astăzi, la Popeşti-Leordeni, în judeţul Ilfov, acolo unde locuieşte o parte din familia fostei soţii a ofiţerului, şi ea poliţistă la IPJ Argeş, în cadrul Serviciului Economic.
Femeia îndurerată a rezistat cu greu în picioare la căpătâiul copilului său. I-au fost alături sute de oameni – rude, prieteni, colegi, vecini.
Ofiţerul Marius Franţescu a fost înmormântat departe de fiul său, în Argeş, la Mioveni, acolo unde locuieşte tatăl poliţistului, Costel Franţescu (preşedinte PNL Mioveni) şi mama sa.
 Deznodământul crunt al problemelor pe care poliţistul le avea din cauza divorţului a şocat o ţară întreagă. Cei care au luat parte la funeraliile poliţistului sunt mai ales apropiaţi ai familiei Franţescu, care au venit să le stea alături unor oameni care şi-au pierdut şi fiul, şi nepotul.
Reamintim că Marius Franţescu şi Alina Lăudatu divorţaseră recent la notariat. Sâmbătă dimineaţă, fosta soţie i-a adus bărbatului copilul, în vârstă de trei ani şi şase luni, iar la prânz a venit să-l ia înapoi. Pentru că fostul soţ nu i-a mai răspuns, a apelat serviciul 112. Pompierii i-a găsit pe cei doi împuşcaţi în cap.
Procurorii au confirmat ipoteza iniţială: crimă urmată de sinucidere, ambele fost comise cu arma din dotare, pe care Marius Franţescu o luase acasă.
 Bărbatul a lăsat în urmă mai multe bilete de adio adresate părinţilor săi, apropiaţilor şi fostei sale soţii.
 Foto arhivă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii