Web Analytics

Polițistul anului 2010, erou din nou

de | 5.12.2017 06:53 | Actualitate

 politist 2

 
Daniel Cocioabă, poliţist în Săpata, i-a acordat, luni, primul ajutor unui bărbat care s-a împușcat accidental în picior. 
 
Polițistul i-a orit hemoragia, după ce i-a aplicat bărbatului un garou. Ulterior, victima a fost preluată de un echipaj medical. „Am primit un telefon de la Dispecerat, după ce victima sunase la 112 şi anunţase că s-a împușcat. L-am găsit în curte curte, pe pământ, conștient şi alb la faţă. Avea o rană la genunchi. Arma, care se descărcase accidental era lângă el. Am improvizat un garou cu ajutorul curelei mele, Ulterior i-am mai făcut încă unul, pe care l-am pus deasupra”, a declarat,Daniel Cocioabă.
 
 
Daniel Cocioabă nu este a prima faptă de acest gen. În 2010, omul legii a sosit primul la locul unui grav accident rutier și  a încercat să scoată toate cele trei victime din maşină, însă mânerele de la uşi s-au rupt şi a fost nevoit să repună maşina pe roţi, ajutat de localnici. A reuşit să salveze însă doar o femeie captivă în maşină.
 
Pentru fapta sa, în 2011, a primit titlul de poliţistul anului.
 „S-a întâmplat ca în momentul nominalizării la acest titlu să fiu chiar acolo… Era seara, la un an după evenimentul respectiv. Se întâmplase să trec pe acolo şi am aprins o lumânare”, mai spune polițistul de la Săpata
politist 3
 
 
 
cocioaba 3

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii