Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Poliţiştii vor fi testaţi antidrog

Poliţiştii vor fi testaţi pentru consumul de droguri, atât la admitere, cât şi anual, în perioada carierei. Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a făcut, astăzi, o serie de anunţuri care îi priveşte pe şoferi, dar şi pe poliţişti.

Poliţiştii vor fi testaţi antidrog

Citește și: Elev reținut la Mioveni pentru lovirea unei colege de liceu! Are 17 ani!


„Instituim obligativitatea testului antidrog în cadrul examenului medical pentru admiterea MAI, precum și anual, în timpul carierei. Instituim obligativitatea polițistului de a se supune testării pentru determinarea comportamentului simulat și testarea antidrog și alcool pe timpul serviciului. De asemenea, venim cu instituția suspendării din funcție a polițistului pe o perioadă determinată, dacă nu se supune acestor testări”, a anunţat Bogdan Despescu.
Secretarul de stat în MAI a mai anunţat totodată şi faptul că mai mulţi poliţişti au fost cercetaţi în ultimii ani pentru consumul de droguri: doi în 2021, patru în 2022 şi trei în 2023.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...