Web Analytics
scris sâmbătă, 01.04.2023

Polițiștii și echipa canină, vizită în școlile din Argeș

A fost o altfel de săptămână pentru polițiștii argeșeni. Agenții au răspuns curiozităților a aproape 1.000 de copii din mai multe unități de învățământ din județul Argeș, în săptămâna Școala Altfel.

Polițiștii și echipa canină, vizită în școlile din Argeș

Polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, polițiști rutieri, polițiști criminaliști, polițiști de proximitate, echipa canină, cu autospecialele din dotare au fost prezenți în grădinițe, școli și licee și au prezentat tehnica, dar și aspecte practice din activitatea lor.

Citește și Sute de percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată

„Copiii i-au primit cu emoție și entuziasm și, cu siguranță, după această săptămână de foc, sunt mai pregătiți să facă față pericolelor la care pot fi expuși. Și polițiștii argeșeni au avut de câștigat în urma acestor experiențe, declarând cu tărie faptul că au trăit emoții de mulțumire, văzând că această generație de copii va crește cu sentimentul de încredere față de polițiști și instituția Poliției”, a transmis IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...