Polițiștii argeșeni au aplicat 122 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.292 de lei

de | 7.08.2017 09:54 | Actualitate

amenzi polÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 122 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.292 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 5 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în ziua de 6 august 2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au asigurat măsuri de ordine la Mănăstirea Robaia, din comuna Mușătești, cu ocazia ceremoniei religioase de canonizare a Sf. Cuvios Pafnutie Pârvu Zugravul.

Pe durata ceremoniei 11 polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și a acidentelor rutiere. La ceremonie au participat aproximativ 3000 persoane, fără a fi înregistrate evenimente negative.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii