Web Analytics

Poliţist de 32 de ani mort în plină stradă

de | 12.11.2017 08:28 | Actualitate

politist mortUn tânăr poliţist din Piteşti s-a prăbuşit în plină stradă şi în ciuda eforturilor depuse de medicii de pe ambulanţă, bărbatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.
Andrei Gottwald, în vârstă de 32 de ani, din Piteşti nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Tânărul locuia în cartierul piteştean Războieni. Sâmbătă, a coborât până la magazin şi nu s-a mai întors. I s-a făcut rău, căzând în plină stradă, lângă maşină. A fost zărit de un cunoscut, care a sunat imediat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, care l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, cadrele medicale constatând decesul.
Andrei Gottwald lucra la Serviciul de Imigrări Argeş, iar în trecut a lucrat la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate. Era căsătorit şi avea doi copii.
Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cauzele decesului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii