Web Analytics

Poliţist avansat pe lângă listă îşi toarnă colegii la „Doi şi un Sfert”

de | 5.08.2021 13:31 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri

Cazuri de piloși care obțin avantaje la stat, apoi chiar cred că sunt și merituoși, întâlnim la tot pasul printre salariații statului.
Ne oprim, întâmplător, la speța unui polițist avansat peste rând, pe motiv de rudenie cu un politician la putere. Domnul în cauză a trecut pe nepusă masă în corpul ofițerilor de poliție, de la agent șef de post la subinspector, iar în decembrie, când s-au făcut avansările, a fost făcut inspector înainte de termen. A fost o mare surpriză însă, pentru că numele lui nu figura nici pe lista întocmită de comandanții de la Curtea de Argeș cu polițiștii merituoși și nici pe cea cu propunerile trimise de conducerea IPJ Argeș la București. La capitală s-a decis că respectivul trebuie avansat.

Dar, cum vorbeam mai devreme, nu este suficient, pentru că polițistul, care lucrează la Investigații Criminale, la Poliția Curtea de Argeș, dorește funcție de comandă și nu oriunde, ci într-o comună frumoasă și bogată cum este Domneștiul. Și pentru asta a început să practice turnătoria. De pildă, își toarnă colegii că iau masa la restaurant gratis, că își fac treburile personale cu mașina de serviciu sau că sunt prieteni cu interlopii. Adică le dă de lucru polițiștilor de la „Doi și un Sfert”, care nu mai prididesc cu lucrările/turnătoriile de la Curtea de Argeș. Și dacă lucrarea nu se încheie corespunzător, inspectorul amenință că ajunge direct la Iohannis. O fi bine, o fi rău?!…
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Manoperă penibilă la ”Doi şi un sfert”. Dan Nicolae, (pre)lucrat informativ de Nedelescu

Citește și Şeful de la Doi şi un Sfert: ”Nu am spart noi contul de Facebook al lui Dănuţ Dinu”

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii