Web Analytics

Poliția Română mulțumește agenților din Drăganu și ospătăriței care a predat geanta cu bani găsită în local

de | 5.01.2018 20:26 | Actualitate

pol1
 
 
 Cum arată femeia care a găsit geanta cu cei 16 mii de euro
 
Miercuri, polițiștii Secție de Poliție Rurală Drăganu, județul Argeș, au primit un apel de la angajata unui local din județ. Femeia, de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăiește în condiții materiale modeste, a povestit polițiștilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, o geantă uitată de o clientă.
 
„În cursul zilei, poposise la local o femeie și un bărbat, care veneau din Italia, cu o mașină cu numere italiene. După ce au luat masa, cei doi au plecat, dar tânăra, de 23 de ani, din Brăila, și-a uitat geanta.
 
Angajata a observat și, împreună cu patroana localului, a sunat la poliție.
Polițiștii, care în urmă cu puțin timp au acționat la un eveniment rutier, au intervenit în urma apelului, la localul de unde s-a primit apelul despre geanta uitată.
Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o pe mama tinerei, care i-a pus în legătură.
 
Astfel, tânăra, în mai puțin de două ore, a recuperat geanta cu 16.000 de euro.
Felicităm angajata restaurantul. Colegii noștii i-au oferit o DIPLOMĂ DE MERIT ÎN SEMN DE RECUNOAȘTERE A CALITĂȚII MORALE” scrie Poliția Română pe pagina sa de Facebook.
pol2
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii