Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Poliția Locală Pitești, activitate educațională, la Școala Gimnazială ”Marin Preda’’

Marți, 15 octombrie 2024, Școala Gimnazială ”Marin Preda’’ i-a avut ca oaspeți pe reprezentanții Poliției Locale Pitești, care, în cadrul unui proiect educațional coordonat – la nivelul unității de învățământ – de doamna director Ramona Vasilescu, au desfășurat activități educative la mai multe clase.

Poliția Locală Pitești, activitate educațională, la Școala Gimnazială ”Marin Preda’’

Temele abordate în discuțiile cu elevii au fost axate pe provocările actuale ale generației aflate pe băncile școlii, precum violența și bullyingul în mediul școlar, fumatul sau consumul de substanțe interzise în incinta unităților de învățământ, dar și răspunderea minorului în fața legii.

Citește și Vitezomani pe drumurile din Argeș. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

Elevii au fost extrem de receptivi, punând numeroase întrebări la care au primit răspunsuri adecvate nivelului lor de înțelegere, și au apreciat importanța informațiilor corecte și venite din surse avizate în scopul prevenției și al diminuării acestor fenomene din ce în ce mai îngrijorătoare în școli și licee. Acțiuni de acest gen vor fi desfășurate și în alte unități de învățământ din Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...