Web Analytics

Poliția locală desfășoară activități de combatere a bullying-ului la o școală din Pitești

de | 13.01.2022 10:17 | Actualitate

Poliția Locală desfășoară în aceste zile acțiuni la Școala Gimnazială „Matei Basarab”, unde, sub coordonarea doamnelor directoare, profesor Oda Elena și profesor Burcea Mădălina, a doamnei profesor psihopedagog Proca Magda și a doamnei profesor Stoica Ana Maria, s-au desfășurat activități în cadrul proiectului educațional „Combaterea violenței în rândul elevilor”.

Citește și:Dacia a produs peste 257.000 de mașini, în 2021

Obiectivele acestor discuții au fost combaterea bullying-ului între elevi, reducerea vulnerabilității acestora față de violență, abuz, a riscului victimizării, în școală și în comunitate. De asemenea, elevii au aflat despre consecințele capcanelor din mediul online, dar și cum pot să se implice concret pentru a combate astfel de evenimente nedorite în rândul tinerilor și nu numai, activitatea având un caracter interactiv, sub forma unui dialog deschis cu reprezentantul Poliției Locale Pitești.

„Astfel de acțiuni vor fi desfășurate, în perioada următoare, la mai multe unități de învățământ din municipiu ” , transmite Poliția Locală Pitești.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii