Web Analytics
scris duminică, 12.11.2023

Poliția cercetează moartea unui tânăr într-o sală de jocuri

Un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani a murit într-o sală de jocuri, în municipiul Constanța. Poliția a preluat cazul și a deschis un dosar penal pentru a stabili condițiile în care s-a produs decesul tânărului.

Poliția cercetează moartea unui tânăr într-o sală de jocuri

Tragedie la păcănele, într-o sală de jocuri, din municipiul Constanța. Un tănăr în vârstă de 32 de ani a murit după ce i s-a făcut brusc rău și a leșinat în localul cu pricina. Cei din jurul său au sunat la numărul de urgență 112 și au cerut intervenția ambulanței.

Citește și: Argeșul, din nou „pa”, conform unui proiect de hotărâre care împarte „tortul” mediului

După preluarea apelului, ISU „Dobrogea” a trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă și unul de prim ajutor la sală. Paramedicii care au intervenit nu au mai putut să-l resusciteze pe tânărul jucător. Drept urmare, au fost nevoiți să declare decesul.

„Prin apel unic la 112, am fost solicitați să intervenim la o persoană inconștientă, în municipiul Constanța. La caz s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim-ajutor. Din păcate, sosiți la fața locului, colegii au constatat decesul bărbatului, în vârstă de aproximativ 30 de ani.”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea, citată de presa locală

Citește mai mult: Tragedie la păcănele în Constanța 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *